Hur mycket använder du din skrivare?


PageWide Pro:

[1] Jämförelsen av total ägandekostnad baseras på 90 000 sidor, tillverkares publicerade specifikationer om sidkapacitet och energiförbrukning, tillverkares rekommenderade detaljhandelspris för hårdvara och tillbehör, sidkostnad baserat på ISO-kapacitet med kontinuerlig utskrift i standardläge och med bläckpatroner av högsta tillgängliga kapacitet, långlivade förbrukningsartiklar i samtliga färgskrivare för företag i prisklassen 300–800 USD och multifunktionsskrivare i prisklassen 400–1 000 USD (i november 2015). Jämförelsen innefattar inte produkter som enligt IDC per det tredje kvartalet 2015 hade en marknadsandel på 1 % eller mindre. Mer information finns på hp.com/go/pagewideclaims och hp.com/go/learnaboutsupplies.

[2] Jämförelsen baseras på tillverkarnas publicerade specifikationer om det snabbaste tillgängliga färgläget hos alla färgskrivare för företag i prisklassen 300–800 USD och multifunktionsskrivare i prisklassen 400–1 000 USD (i november 2015). Jämförelsen innefattar inte andra HP PageWide-produkter, eller produkter som enligt IDC per det tredje kvartalet 2015 hade en marknadsandel på 1 % eller mindre. HP PageWide-hastigheter baseras på inställning för vanliga kontorsutskrifter och exkluderar första sidan. Mer information finns på hp.com/go/printerspeeds.

[3] Uppgifter om energiförbrukning baseras på data om typisk elförbrukning från energystar.gov. Dessa data har normaliserats för att bestämma energieffektiviteten hos de flesta likvärdiga skrivare för företag i prisklassen 300–800 USD och multifunktionsskrivare i prisklassen 400–1 000 USD (i november 2015), med marknadsandel enligt IDC per det tredje kvartalet 2015. De faktiska resultaten kan variera. Mer information finns på hp.com/go/pagewideclaims.

PageWide Enterprise:

[1] Jämförelsen av total ägandekostnad för företag baseras på 150 000 sidor, tillverkares publicerade specifikationer om sidkapacitet och energiförbrukning, tillverkares rekommenderade detaljhandelspris för hårdvara och tillbehör, sidkostnad baserat på ISO-kapacitet med kontinuerlig utskrift i standardläge och med bläckpatroner av högsta tillgängliga kapacitet och långlivade förbrukningsartiklar i samtliga A4-multifunktionsskrivare för företag i prisklassen 1 000–3 000 USD (i november 2015). Jämförelsen innefattar inte produkter som enligt IDC per det tredje kvartalet 2015 hade en marknadsandel på 1 % eller mindre. Mer information finns på hp.com/go/pagewideclaims and hp.com/go/learnaboutsupplies.

[2] Jämförelsen av företagsenheter baseras på tillverkarnas publicerade specifikationer om snabbast tillgängliga färglägen i färg-A4-multifunktionsskrivare för företag i prisklassen 1 000–3 000 USD (i november 2015). Jämförelsen innefattar inte andra HP PageWide-produkter eller produkter som enligt IDC per det tredje kvartalet 2015 hade en marknadsandel på 1 % eller mindre. HP PageWide-hastigheter baseras på inställning för vanliga kontorsutskrifter och exkluderar första sidan. Mer information finns på hp.com/go/printerspeeds.